HELM KIMYA LTD. ŞIRKETI
Skip to main content

Basın bülteni: CHINA JUSHI’de küresel büyüme – HELM silolu kamyonlarla sorunsuz teslimat sağlıyor

Yeni CHINA JUSHI üretim tesisi planlanandan üç yıl önce hazır olacak ve yılda 200 bin ton üretim kapasiteyle faaliyet gösterecek

Andreas Woschek

Andreas Woschek

Executive Director Derivatives

27 Mart 2017, Tongxiang / Çin , Hamburg ve Aachen / Almanya

Termoset ve termoplastik kompozit alanındaki tüm büyük oyuncuların 2017'ye güçlü bir başlangıç yaptıklarını onayladıkları başarılı geçen JEC fuarından bir hafta sonra, Ffiberglas’ta dünya lideri olan CHIN JUSHI, Mısır’ın Süveyş kentinde 2017 yılının ikinci yarısında faaliyete geçecek üçüncü tesisiyle birlikte küresel genişleme çalışmalarının planlanan şekilde ilerlediğini duyurdu. Üretim tesisi planlanandan üç yıl önce tamamlanacak ve 200 bin ton kapasiteye sahip olacak.

JUSHI Uluslararası Satış Genel Müdürü James Wang, “Sektörün gerçekten mükemmel tedarikçilere ihtiyacı var. Avrupa ve Kuzey Amerika’ya hizmet veren küreselleşme stratejimizi uygulayıp tamamlayarak, dünyada her kıtaya ürün tedarik edebiliriz ki bu küresel müşterilerimiz için çok önemli bir husus. Ayrıca, 8 Aralık 2016’da Richmond, Güney Carolina’da yıllık 80 bin ton kapasiteli ilk Ffiberglas üretim hattımızın temelleri atıldı. İnşaatı tamamlanarak 2018’in son çeyreğinde üretime geçecek tesiste 400 işçi istihdam edilecek.”

HELM AG Fiberglas Başkanı Kirstin Kettler, “Almanya, Avusturya ve İsviçre'de JUSHI'nın tek yetkili dağıtım ortağı olarak Mısır'daki gelişmelerden ve sonuçlarından oldukça memnunuz”.

Bu nedenle, şu andan itibaren kırpılmış termoplastik müşterilerimize silolu kamyonlarla teslimat yaparak daha yoğun hizmet vereceğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Böylece müşterilerimiz belirgin maliyet tasarrufu yapacak ve verimlilik artışı sağlayacak. Kırpılmış elyaf kapasitesinin artmasının yanı sıra JUSHI; BMC Kırpılmış Elyaf, A Sınıfı SMC ve rüzgar enerjisi pazarı için LFT Fitili ve doğrudan Roving kalemlerini de ekleyerek ürün portföyünü genişletti. ”

HELM AG Kıdemli Danışmanı Dr Michael Effing şöyle açıklıyor: “Avrupa termoplastik pazarı, sürekli olarak yılda % 5 ila % 6 oranında büyüme sağlıyor. 1.5 milyon ton Fiberglaslı güçlendirilmiş termoplastik bileşikler (LFT bileşikleri dâhil) içinde termoplastikler Avrupa pazarının% 54'ünü teşkil ediyor. Aslında, termoplastikler, bilhassa PA/PP için LFT fitili ve kırpılmış elyaf alanında geniş yelpazede yenilikçi uygulamalar sunar. Bu nedenle, HELM ve JUSHI’nin ortak gelişme stratejisine ve dünya genelindeki değerli müşterilerimize kuvvetli bağlılığımıza tanık olmaktan ve destek vermekten çok mutluyum.”

JUSHI hakkında

Merkezi Zhejiang, Çin’in Tongxiang Ekonomik Kalkınma Bölgesi’nde bulunan CHINA JUSHI, dünyanın en büyük Fiberglas takviye malzemesi üreticilerinden biridir. Tongxiang, Jiujiang ve Chengdu'da yer alan üç üretim üssü ile JUSHI’nin ISO 9001 sertifikalı tesisleri ve dünya genelinde 10.000 çalışanı, yılda 1.400.000 tondan fazla Fiberglas üretebilir.